måndag 7 december 2015

Ventilfjaderverktyg

Verktyg för avmontering/montering av ventilfjädrar på alla motorer med vipparmarna monterade på stödbult. Verktyg för demontering av ventilfjädrarna på alla motorer med vipparmarna monterade på stödbult. Vårt universella ventilfjäderverktyg är idealiskt för montering och demontering av ventilfjädern, utan att ta bort topplocket från motorn.


Från Buzzetti kommer detta ventilfjäderverktyg som gör det möjligt att enkelt kunna byta ventilfjädrar. Verktyget har en öppning mellan 15-15mm och passar . Med detta verktyg är det busenkelt att plocka i och ur ventilerna i toppen. Artikelnummer: OTC-4573; Leveranstid: 2-dagar; Frågor?


Ventilfjäderverktyg exklusiv lift för ventiler som frigör båda händerna. Art nr: KL-0680-Varumärke: Gedore. Produkten har inga omdömen Skriv omdöme. Delbetala räntefritt 2kr/mån i mån.


Sön jun 2019:4 Svara med citat. Passar till VW och Audi 4-cylindriga motorer fr. Skulle nog kunna se ut så här http://web. Funkade riktigt bra och helnöjd med resultatet, tog ca timmar att slänga ihop, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg