tisdag 5 april 2016

Stolpjarn eller stolpsko

Vad är det för skillnad mellan en stolpsko och ett stolpjärn ? Stolpsko med justerbar höjd för ingjutning i betong vid infästning av stolpar, t ex staket, pergola. För fastsättning används ankarspik eller ankarskruv 8. Nit, Expander, Plugg n Spikbeslag n Stolpskor, Stolpjärn n Stolpsko JOMA Typ L. Material: eller mm stålplåt, varmgalvaniserad efter stansning och svetsning. Stolpskon används för ingjutning i betong vid infästning av trästolpar, till exempel för staket och altaner. Betongplint 500mm med fast stolpjärn.


Köp【Byggbeslag】hos Byggmax Här ᐈ Visar av 1produkter från Kr Prisgaranti → Så du är 1 säker på göra ett klipp! Har någon annan erfarenhet av ett plank där man använt stolpsko på berg? Jag skulle använda mig av plintjärn eller liknande. Såg nån son hade Stolpjärn med u profil nedtill men kan inte hitta sådana heller. Knot garden eller knutträdgård – vad är det?


Ska gjuta plint till en bod på 3x10m, . Stolpsko har ett u-format fäste för stolpen och en pinne som gjuts fast i btongen. Ett plintjärn är ett plattjärn med hål. Eller om man bara ska ha fler 2som här.


Men något behövs tänker jag för växterna att bilda tak på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg