torsdag 19 maj 2016

Arbetslampa batteri

Arbetslampa med en symmetrisk ljusbild. Stomme i aluminium med ett bländskydd i härdat klarglas. Med denna batteridrivna arbetslampa har du en riktig multifunktionell lampa hemma eller på byggarbetsplatsen.


Tunn, tålig arbetsplatsbelysning med justerbart inbyggt stativ. Batteriet kan användas både med den .

Extremt kraftfull arbetslampa för riktad belysning som tack vare en stor reflektor ger en fantastisk ljusspridning. LED teknik, COB, som gör att lampan har ett . Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har . Högeffekts LED-lampa ger fokuserad högintensitets stråle. Ah batteri får du över timmars ljus med lampan.


Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma V- batteri och laddare passa. COB LED-teknik ger lampan ett bra och energieffektivt ljus samt längre . Ljuskällan kan justeras vertikalt i 3grader, och lampans.

Ett bra och ekonomiskt alternativ för dig som redan har ett 14V eller 18V Hitachi batteriverktyg med kompatibla batterier och laddareEgenskaperLjusstark . Effektiv LED-stavlampa för en jämn och stark arbetsbelysning. Kompakt och behändig för ett brett användningsområde. Lamphuvudet kan vridas och svängas. IP44-klassad arbetslampa med ett uppladdningsbart Li-Ion batteri som räcker i fem timmar.


Den praktisk arbetslampa med LED-teknik och handtag passar i alla. Du är här: Hem PRODUKTER HJÄLP PÅ ARBETSYTAN El och belysning Ficklampor och lyktor 18V 2. Ah arbetslampa - utan batteri och laddare ( FMC705B) . Vision X handhållen LED arbetslampa inkl. Work LED Light levereras med laddare och laddbart batteri som har kapacitet för att hålla . Der Rahmen mit Haken bietet Optionen zum . En produktbeskrivning är inte tillgänglig. Smidig och kompakt liten arbetslampa med 30st LED-dioder.


Makita Lysrörslampa DEADML1(DML184). V - 18V (OBS! Utan batteri och laddare). ARBETSLAMPA LED BATTERIDRIVEN hos ELDIREKT.

LED-lampa som producerar 1lumen (1h livslängd) med en 2-zons ljusbild. Ställbart fäste för golvplacering eller för stativ. Ljusstark arbetslampa med LED-ljus Kombinerad arbetsbelysning (bred ljuskälla) och punktbelysning . Nätt, lätthanterlig arbetslampa med stativ. ANLÄGGNINGSBELYSNING MONESLSP-0. LED- arbetslampa i hög kvalitét, helt vatten- och dammtät.


Utrustad med st kraftfulla SMD-lysdioder. Smidig arbetslampa med LED-teknik som står stadigt på plant underlag. LED MultiTask PRO TL2-R arbetslampa laddningsbar 230V. Extremt hållbar, laddningsbar arbetslampa -Utbytbart batteri , kan laddas i eller utanför lampan . En bra arbetslampa ska inte bara vara robust, mobil och kraftfull – den ska passa både dig och arbetsuppgiften eftersom ljuset påverkar färger och material. Ledsavers Portabel läs- och arbetslampa.


Lampan kan utrustas med två olika typer av batteri med följande data: Art. Hos oss finner du även batteri till hörapparat, kamera, mobiltelefon, gps m. Levereras tillsammans med meter gummikabel och batteriladdare. Jämför priser på Dewalt DCL0Ficklampa.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Kan drivas direkt med 230V nät men levereras utan batteri och laddare. Stativ och ställningsfäste finns som . Milwaukees arbetslampa MHSAL är en kraftfull och effektiv arbetslampa som drivs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg