torsdag 23 juni 2016

Plasthink med lock

Köp online eller ring oss för personlig service! Praktisk rektangulär hink med fast lock. För allt från djurfoder till tvättmedel. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen.


Kontakta gärna kundservice för lagerstatus. Lämplig till att förvara gammal färg och lack.

Plasthinkar av polypropylen, med lock. Vita neutrala hinkar med förslutningsbart lock. Namn, LOCK TILL HINK NORDISKA PLAST L VIT. Vill du komplettera med fler produkter i samma serie?


Konstruktion i silikoniserat gummi . En perfekt inläggningshink som kommer väl till pass oavsett om syftet är att sylta och safta eller lägga in sill. Terrin med lock och slev Staffordshire England höjd cm. Detta är en hink som passar inne och ute, här och där.


Armstöden ger ett stadigt stöd för den som har svårt att sätta sig eller resa sig.

Som tillbehör finns en hink eller hink med lock. Mått: mini:4L S:8L L:10L LL:20L mini W210×224×175mm S:W271×D254× H211mm L:W282×D267×H265mm LL:W330×D312×H338mm. Hink med lock H2O L, Authentics, Sandvit. Systemet är lätt och designat för daglig användning.


IKEA - KNOD Tunna med lock , , Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger. Hinkarna i plåt går att få i en mängd olika volymer och varianter med lock. Vi tillhandahåller ett komplett sortiment . Akrylbaserad färg med lång hållbarhet för grundmålat trä eller metall samt puts. Halvgenomskinlig och livsmedelsgodkänd hink med tryckt literskala och bärhandtag.


Spara den i stället i en plåthink eller plåtburk med lock. Behållare liter, Ø285mm, höjd 370mm exkl lock. Kvalitetsprodukter till bästa tänkbara pris med egen import och egna agenturer från . Plåthink med lock långt ifrån allt. Sot och aska ska förvaras i en plåtburk med tätt lock.


Våra kunder kräver hög kvalitet, användarvänliga hinkar och säkra leveranser. Vi erbjuder högkvalitativt offsettryck på våra hinkar. Collaps hink med lock fälls ihop och blir helt platt när den inte används. Med en kapacitet på 2liter får .

Liter, Liter, Liter: Typ: Hink. Collaps Hink Med Lock Deep Blu fra Outwell er kjøkkentilbehør for alle som passer til campingen. Därför skall trasor med linolja brännas eller förvaras i en tät plåthink med lock. Universalhink för förvaring och transport, med.


Hinken kan även förseglas med membran och därmed ge förlängd hållfasthet åt känsliga produkter. Materialet i plasthink och lock är livsmedelsgodkänt . L vit plasthink med lock och handtag. Oerhört användbar vid allt från förvaring till . Smidig transparent hink med grepe och med en graderad halvliterskala inuti. Tillverkad i Polypropenplast, livsmedelsgodkänd och fri från BPA. Utmärkt till rengöring eller andra uppgifter där du har behov för en hink med lock.


Denna hink rymmer liter och är tillverkad av BPA-fri silikon och . Samme spand som indgår i tappesæt til birkesaft men uden forboret hul i låget. JET är vår serie med runda spannar mellan 1-liter. Det är vår mest mångsidiga och flexibla serie med en mängd olika tillval och alternativ. Här hittar du både kastrull med lock och kastrull utan lock ,. Dekor av vapensköl mansporträtt och bladverk.


Ange Metropol Auktioner som källa vid publicering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg