fredag 2 juni 2017

Pasaulio zemelapis ant sienos

Sieninis pasaulio žemėlapis vaikams 97×1cm. Politinis antikinis pasaulio sieninis žemėlapis National Geographic 1:3mln, 76x117cm, . Lipdukas ant sienos , judas, pasaulio žemėlapis. Parduodu 1-ą lipduką ant sienos , kuris liko nepanaudotas.


Lapų, ant kurių suklijuoti lipdukai, dydžiai: lapai . Fototapetai - Aukso ieškotojų pasaulio.

Tripmap - stilingi žemėlapiai su smeigtukais kabinami ant sienos. Naujausias politinis pasaulio žemėlapis yra naudinga, efektinga ir nebanali . Interjero ir dizaino idėjos ir pavyzdžiai jūsų namams. Medinio pasaulio žemėlapio Palisander išraiškinga faktūra ir tamsesni atspalviai.


Keistas pasaulio žemėlapis , apie kurį rašoma šioje žinutėje, yra beprotiškai tikslus. O visi kiti jūsų matyti žemėlapiai melavo: iki tobulumo jiems . Su dekoratyviniais lipdukais atnaujinsite kambarį neperdažydami ir neklijuodami naujų tapetų. Rodosi, kad į Europą plūstelėjusi šimtų tūkstančių Sirijos pabėgėlių banga pakeitė visą pasaulio žemėlapį. Pasaulio žemėlapis – tai ir gražu, nes .

Tai išsamiausias sieninis pasaulio politinis ir gamtinis žemėlapis parengtas lietuvių kalba. Tiek pažengusiems, tiek pradedantiesiems. Sienų lipdukas pagaminamas per - d. Smulkaus mastelio žemėlapis vaizduoja šalį, žemyną, pasaulį.


Medinis žemėlapis su valstybių kontūrais. Europa ilgai ieškojo kelio į prieskoniais ir brangakmeniais garsėjančią Indiją. Portugalijos jūrininkas Vasko da Gama.


Yra galimybė be jokių sunkumų pritvirtinti prie sienos. Ant sienos kabančio unikalaus dizaino, patvaraus ir didelio žemėlapio prototipas – politinis . Naujas nutrinamas pasaulio žemėlapis - privalomas daiktas kiekvienam užkietėjusiam. Pridedami smeigtukai, kuriais žemėlapį galima tvirtinti prie sienos. Kviečiame atsiversti pasaulio žemėlapį. Kam valstybėms reikalingos sienos ? Tam, kad žemėlapis , kabantis ant sienos išliktų gražus, ryškus, naudojame.


Ant drobės atspausdintas pasaulio žemėlapis pagyvina interjerą, gali tapti . Patys sukurkite norimos spalvos ir dizaino piešinį ant savo sienos. Naudokite žymėtis savo buvusias ar būsimas keliones, papuoškite namų ar darbo erdvę. KLIENTAS: Piešinys jaunąjam pasaulio tyrinėtojui!

APRAŠYMAS: Piešinys ant sienos , kamštinė danga. Aprašymas: Lipdukai spausdinami ant matinio PVC, kuris gali būti naudojamas ant visų paviršių: sienos , baldai, veidrodžiai ir tt. Lengvai ant sienos užklijuojamas sienos lipdukas žemėlapis - puikiai tiks biuro interjerui papuošti ar vaikų kambariui pagyvinti. Laikui bėgant ant sienos kabėjęs politinis žemėlapis , virtęs Martos . Valstybės, susikūrusios suirus Rusijos imperijai. Europos sienos iki Pirmojo pasaulinio karo.


Pagaminta iš aukštos kokybės drobės sienos dekoracija yra atspari vandeniui, ją lengva prižiūrėti. Didelis nutrinamas pasaulio žemėlapis (82xcm). Tai detalus politinis žemėlapis , kuriame rasite valstybių sienas ir pagrindinius miestus.


Antikinio stiliaus pasaulio žemėlapis. Ant sienos kabo didžiulis mūsiškės pasaulio pusės žemėlapis , jis kompensuoja lankytojams erdvės stygių – visa patalpa yra seno blokinio . Jį lengva pakabinti ant sienos , ar įrėminti. Lietuvą, kuri neturi sienų , kur nėra pusiau lietuvių ar išeivių, kur niekas . Tokiomis aplinkybėmis senieji žemėlapiai ir proginiai medaliai.


Lietuvos sienų tyrėjo, asmeniniam žemėlapių rinkiniui.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg