torsdag 3 augusti 2017

Innerdorr 72?200

Använt många av dessa knep genom åren, råkade hamna på detta klipp på och tyckte han förklarade så bra att jag måste dela med . Skruvar som sitter hårdare än vad jag kan dra. För demontering av skadade bultskallar och muttrar. För lossdragning av skadade muttrar.


Ett måste för däckverkstaden, bilverkstaden och fältservicetekniker som kan förlora mycket tid på runddragna muttrar och bultskallar. Svar: Det mest tillförlitliga sättet att få bort runddragna bultar är att. Det kan även funka att svetsa dit en mutter på bulten så att en hylsa får . Ett helt nytt verktyg för att få loss fastsittande bultar och muttrar har sett dagens ljus. Flexytool heter det nya verktyget som visades publikt för . Kolla om det går att få ner en fil som du kan fila lite på bulten med och sen slå på en mindre hylsa. Antingen det eller plocka bort kringutrustning . Få loss mutter som inte går att ta tag om - Mestmotor.


Mutter - och bultavdragarsats med st olika hylsor som man knackar på den skadade bulten eller muttern. Fungerar utmärkt då det slirat och inga verktyg . En sats koniska och vridna hylsor som tar tag i din rundade bultskalle eller om den tappat något hörn eller två. Finns en speciell hylsa som man kan dra upp runddragna bultar med.


Som någon skrev, svetsa fast en mutter uppe på bultskallen så får du. Hade tyvärr ingen 16mm hylsa (som dessutom måste vara djup) så. Avdragare för skadade bultskallar, st. Svetsa på en mutter på den och skruva loss den sen. Det är deras Twisterhylsa med vilken man kan ta loss bultar eller muttrar som har helt eller delvis trasiga huvuden.


De är suveräna att lossa runddragna muttrar med. Skulle prova med att slå in en aningen större inbus hylsa (som torx men den är tolvkantig). Dom här har jag fått loss runddragna oljepluggar med förut.


Då är där en större hylsa som man drar dit med mutter från insidan i ett hål som . Av mattförkromad kromvanadinstål med invändig sexkant. Och i snömörkret blev även hjulbultarna runddragna, dvs hylsorna fick nu. Nu tänkte jag att jag helt enkelt får svetsa fast en hylsa eller mutter. Finns riktiga verktyg för att lossa låsbultar samt runddragna bultar hos en . Exklusiv vit väggbox med kåpa av hårdplast och gedigen avrivningskant. Splinelock passar till i stort sätt alla skruvar, bultar och muttrar so4kt.


Möjliggör lossande av skadade och runddragna bultskallar. Nästan alla lossade fint, utan runddragna muttrar. Hylsa med långt skaft ger inte bara ett vridande moment utan även ett böjande moment. En sak jag gjort en gång var att slå på en hylsa liiiite bara, sen. Dessa hylsor används till runddragna muttrar , men jag knackade på den med . Fick bort en mutter genom att slå på en hylsa men på dom andra . Min sexkantiga 10mms hylsa glappar nu.


Klarar pinnbult och runddragna skruvskallar av tum och . Skiftnyckeln med vändbar käft och rörgrepp passar inte bara bra för användning på vanliga muttrar utan även på rör samt runddragna muttrar och bultar. Ta en mindre hylsa som inte går på och slå på den med en hammare, brutalt men kan funka. Annars är det svetsen som gäller :-) Svetsa dit en mutter i lämplig storlek! Prova att slå på en mindre hylsa , slagen hjälper till att lossa gängorna.


Effektiv lossning av runddragna muttrar och avdragna pinnbultar. Demonteringshylssats Twist delar. Jag använde mutter maskin sen fick jag lov att använda hylsa för rund dragna skallar på ett par av skruvarna som inte ville först, denna hylssats köptes på svedol . Då har man införskaffat nya muttrar på rek.


Ganska bra resultat, av muttrar lossnade, tyvär är de kvarvarande runddragna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg