onsdag 27 december 2017

Lättbetongplugg

Följande värden på Praktiska lastförmåga ska användas som riktvärden. Vi rekommenderar provdragning vid större . Användningsområde Plugg används för olika montage i lättbetong eller lättklinker (Leca, Siporex). En kraftig nylonplugg som med fördel används tillsammans med ESSVE Träskruv, för att ge ett starkt montage. Pluggens koniska krage och trekantiga profil . Förborra bara materialet du ska fästa, slå i pluggen. Trekantig massiv plugg avsedd att ta upp spänningskrafter för att minimera sprickbildning i lättbetong eller Leca-block.


MEA GB - Kraftig nylonplugg för tunga montage i lättbetong, leca . Används inomhus vid montering av köksinredning och träreglar i porösa stenmaterial utan förborrning. De vridna vingarna gör att pluggen skruvar sig in i lättbetongen när den slås in. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring.


Avsedd för infästning i porösa material som lättbetong och lättklinker (Leca). Den koniska kragen och den trekantiga profilen gör att . Montera exempelvis räcken, konsoler, rörhållare, sanitetsgods, . Beställ allt inom Universalplugg m. FTP K monteras med montageverktyget FTP EK. Brett utbud av infästning och expander. Lättbetongpluggen skär sig in i lättbetongen under pågående montage. Brickor, bultar och expander i hög kvalitet.


Köp infästning och expander online med snabb leverans på Fredells. Tillverkad av åldringsbeständig nylon. Vid montage skruvas pluggen in i ett . LÄTTBETONGPLUGG - Nylonplugg för tunga montage i lättbetong, leca och andra. Skruven har en blankförzinkad ytbehandling med TXbitsfäste. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.


Gör iskruvningen enkel med sexkantsnyckeln. Fischer GB plugg är till för ett snabbt och säkert montage i lättbetong. Jag ska sätta upp ett element på en lättbetongvägg. På förpackningen med pluggar står det att hålet ska vara mm.


I över 2år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningslösningar för den professionella användaren. Stort urval av plugg och expanders för de flesta projekt. Hos Clas Ohlson hittar du ett brett sortiment av universalplugg, plastplugg, nylonplugg, expander, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg