tisdag 6 mars 2018

Diamantslipskiva vinkelslip

Avsedd för att användas tillsammans med en vinkelslip för slipning och gradning av sten, och betong. För slipning av betong eller marmorgolv. Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa.


Materiallista: st vinkelslip - helst varvtalsreglerad. Dessa finns hyfsat billigt på Biltema och . Betongslip - Var köpa diamantslipskiva ?

DIAMANTSLIPSKIVA CRAFTOMAT BETONG 125X23X223MM. Tjockare skiva för tuffare material. Teknisk information Diameter: 1mm Håldiameter: . En vinkelslip kan användas till mycket mer än att kapa och slipa i sten och metall. Se vilka andra jobb den allsidiga maskinen klarar.


Bosch Slipskiva 125x6mm för Metall Skickas inom ca 1-arbetsdagar. Diamantskiva med 2-sidigt segment för grovt arbete. För effektiv slipning med vinkelslip av trä, metall, aluminium, rostfritt stål o.

PCD Slipkopp 125x2mm för lim, epoxy . Hållaren möjliggör användning med vinkelslip. För användning tillsammans med vinkelslip , baksida med kardborre. Alla synliga rester av fogmassa avlägs- nas , vilket för betong innebär att cirka två millimeter tas bort. Ett 6-pack diamantslipskivor på 1mm.


Lämpar sig för torr- eller våtslipning av sten och betong. Perfekt för torrslipning av trappsteg och fönsterbrädor. Förstklassig diamantslipskiva för slipning i alla typer av betong, cement och. AG 125-ABatteridriven vinkelslip.


AG 150-ABatteridriven vinkelslip. En obehandlad betongyta tar lätt åt sig fett och smuts som bildar fläckar. Support för vinkelslip 1mm MBosch. Dewalt DWE4Vinkelslip - visar prisutveckling. Skiva med hög klipphastighet och livstid.


Det kan sågas både torrt och blött med diamantslipskiva , sågbor vinkelslip. Rekommenderas för betong, armerad . Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Allt inhandlat på XL Bygg Björka, såklart :).

Handhållet skaft Rak cylindrisk (borrmaskin-fäste) Fläns ( slipmaskin) M14-gänga ( vinkelslip ). FOCUR SA slipskivor för grovslipning från TYROLIT är det optimala verktyget för. För våt- eller torrslipning med diamantslipskiva. Ett annat sätt är med vinkelslip på vilken man monterar antingen en fogfräs eller en diamantslipskiva. Fogfräs, med hårdmetallskär finns i två utförande, med lösa.


Bär aldrig en vinkelslip med mot motorn igång. Saint-Gobain Abrasives AB är Sveriges ledande leverantör av slipprodukter, och ingår i Saint-Gobain Abrasives som är världens största tillverkare av . Murarsvamp eller skumputsbräda gärna med fogbalja. Rak slip- och slipstiftmaskin, polermaskin, el. Vakuumhårdlödd diamantslipskiva med kardborrefäste. Lätt, kompakt och ergonomisk design.


Läs noga igenom bruksanvisningen innan du. Makita Vinkelslip DGA517Z 18V Solo. Ger en jämn och slät yta vid slipning av betong, tegel, sten och stenplattor. Vi är duktiga även på andra diamantverktyg än diamantklingor. Jag köpte en billig vinkelslip på Clas ohlson och en slipskiva eller vad det . Superslimmad vinkelslip för alla ytor.


T- Rex med enorma kraftreserver, 2mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg