måndag 2 april 2018

Isborr skruvdragare

Grymt smidiga paket för isfisket i vinter hittar du hos Orsa fiskecenter. Smart lösning för dig som inte vill släpa med dig en stor motorborr men ändå vill slippa borra själv. P-O Johannesson testar en adapter mellan isborr och skruvdragare.


Heinola Ice Drill Cordless är en slitstark isborr tillverkad i 5mm stål som är epoxy pulverlackat för att minska friktionen. Bladet är av typ (Red) Premium som.

AEG skruvdragare med Nova 130mm underdel och adapter. Mora isborr är europas mest sålda isborr och håller mycket hög kvalite. En supersmart adapter så du kan använda din skruvdragare till din isborr ! Båda adaptrarna har mycket hög kvalitet och axeln är utarbetad från ett och samma . Isborr 1eller 150mm med skruvdragare.


Nov är de nån som har provat och borra 200mm hål med skruvdragare , isåfall. Jag skulle också vilja ha en elektrisk isborr till isfisket men har inte .

Handla isborr till bästa pris på Dogger. Mar En 18-voltare av bättre kvalitet är ett måste , har roat mig med att prova lite olika skruvdragare för skojs skull och det är stor skillnad mellan billig . Mar Inget mer svettande med en manuell isborr ! Med den lilla adaptern från Mora of Sweden, kan du borra med hjälp av en skruvdragare. DeWalt Kolborstfri 18V XR skruvdragare DCD9NT-XJ. Nov Det går ju inte säga annat än att isborren Mora Nova har slagit igenom med dunder och brak i pimpelsverige. Komplett med laddare och x18V 0Ah batterier.


Adapter med platta skruvdragare 18mm Mora Ice . Paketen innehåller underdel till motorisborr 1mm med tandande skär, adapter skruvdragare , DCD990Msamt två AH batteri, laddare och väska. Hitachi Borrskruvdragare på hela 136Nm Levereras med st 0Ah Li-ion batterier, snabbladdare med kylfläkt, stödhandtag och stapelbar förvaringsväska. DEWALT SKRUVDRAGARE MED 200MM BORR. Stadig modell som innehåller allt du behöver inkluderat fryssäker plastskiva som hindrar borret från. Apr Borrskruvdragaren för hårda tag inklusive isborr för vinterfisket!


Mar Det är först när man borrar i tuffare material som skillnaderna mellan en billig och dyr skruvdragare blir tydliga, visar Testfaktas laboratorietest. Under denna katergori hittar du reservskär och andra tillbehör till din isborr.

Hitta rätt isborr och isskopa hos Berras Sportfiske. Allt inom vinterfiske, isfiske,pimpelfiske, isskopor, isborrar och ismete. Apr Så har man plötsligt en isborr redo. Har man redan en skruvdragare och en gammal, vanlig isborr så köper man kraftöverföringen.


Det hittar du bland annat i vår nätbutik. Hos XXL hittar du ett stort sortiment av isborrar för fiske till låga priser. Tänkt för större byggjobb och inte för enklare uppgifter. Ljudet skvallrar om att den har mycket att erbjuda.


BORRSKRUVDRAGARE DS18DJL (2XAH). Makita Borr - Skruvdragare 1Volt . ISBORR , högtrycksstvätt samt skruvdragare. Underdel Mora Lazer 200mm EZ, Borr för skruvdragare och motor ! Passar de flesta isborrsspiraler t ex Mora Lazer, Mora Easy. Se vårt kompletta utbud av elverktyg och våra borr- och skruvdragare.


Mer information om vårt fantastiska utbud av verktyg finns på se. Köp det till bra pris i vår Jaktia Webshop! Effektiv isborr som utan problem tar sig igenom alla typer av is. Den justerbara längden gör den enkel att använda för alla i familjen.


Fibe Borradapter med skiva för skruvdragare 18mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg