tisdag 22 maj 2018

Atv timmervagn med kran

Stort utbud med snabba leveranser över hela Sverige hos ATV huset. Helgalvad och fullutrustad från start? Timmervagnen passar mycket bra om du ska dra både älg och timmer. Ett kraftpaket med hydraulkran, drivning och eget hydraulsystem.


Handla tryggt hos proffsen på GoOffroad. Den med kran hade varit intressant om det inte varit för långt ifrån .

Underlätta jobbet i skogen och få det gjort snabbar och säkrare. Hydraulisk timmervagn med kran inkl. Funktionell kombivagn med flak och kran. ATV tillbehör anpassad för vägarbete eller landutjämning.


Skogs- och timmervagn ATV med elektronisk tippning. Flyttbart linblock, fångstarm och teleskopiskt stödben ingår i priset. Optimal, tippbar allround-vagn med kran och stödben fram som standard och lastkapacitet på . Loncin ”Low noise”-motor (HK) för infästning i racket.


Gårdsvagn med tippbart flak och vridbart drag som klarar.

Kombivagn med kran , stödben fram och. Extra omgång antirost-behandling efter galvanisering. Levereras komplett med kran , stödben, timmersax och winschfäste. ATV vinsch nylonlina, inkl fjärrstyrning.


Din kompletta levrantör av ATV och UTV delar. Betala säkert med faktura, postförskott eller förskottsbetalning. Vagnen kan enkelt flyttas med dragstång. Många av våra kunder bogserar släpvagnen med en ATV (fyrhjuling eller liten traktor) eftersom den också är mycket . Biltema) Vi selger Gressklippere-tilhengere-Scootere - mopeder og ATV fra . Vi har nu atv timmervagn med kran från Blocket. Köp en ny Honda ATV – Rancher, Foreman eller Rubicon med timmervagn och få rabatt på.


Hos oss kan ni hyra fyrhjuling med timmervagn när andan faller på för en toppentur i. Skogsarbetarens oslagbara hjälpmedel. Plant lastplan och vid lossning lyfter man upp stöttorna placerar dem horisontalt. På MJM hittar du de tillbehör du behöver till din ATV från flera leverantörer. Komplett timmervagn med kran , el-vinsch och timmers.


Liten smidig atv vedvagn med tums hjul, bara att haka på och köra. Skogsvagn med kran och handvevad kran inte mycket använd.

Riktigt kraftig timmervagn till din fyrhjuling. Samma fyrhjulingsvagn som vår timmervagn med kran plus ett stort. ATV Vagnar - Yerakaio Multivagn XL - . Kranen har svängbar bom som justeras med en.


Bonnet skogsvagn med hydraulisk kran En smidig och lättkörd skogvagn anpassad för tuff terräng och. Vid köp av 4xATV kan du nu köpa till följande tillbehörspaket från Black Wolf: Touringpaket. ATV timmervagn med boogie och hydraulisk kran med griplastare till ATV fyrhjuling. Carlmanskärran - flakkärra, tippkärra, timmervagn , fyrhjulingar. Timmerkärran är utrustad med fästen för kran samt överstegringsskydd och lastvippa som . Robust och praktisk timmervagn som underlättar arbetet i skogen.


Efter första användning, fyll på med fett i hjullagren, t. Svensktillverkad kvalitet, även kompletta med vinsch, kran , batteri och. Anders Lekmark på Börjessons ATV i Alingsås visar upp en timmervagn med hydraulisk kran. En kombinerad timmervagn och större gårdsvagn! Passar alla ATV med mm dragkula. Vridbar 50mm kulkoppling med handtag.


De flesta delar går att ta bort vid behov - kran mm. Stabil timmervagn med kran och manuelt vajerspel, för dig som arbetar i skogen och behöver ett bra redskap till din ATV eller Traktor. Ett självklart val för den som har ATV och brukar skog!


Robust kärra med med avhängbara anhåll och kraftiga hjulpar som rör sig oberoende av varandra på var . Kategori Bil MC, ATV OCH SNÖSKOTER ATV - och snöskoterutrustning Kran till ATV - timmervagn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg