onsdag 13 juni 2018

Plugg till gips

Tryck till skruven så att pluggen expanderar och tätar på baksidan. Till direktfäste av föremål i ett lag gipsskivor. Här får du bra tips om hur du skruvar och använder rätt plugg i en gipsskiva för innerväggar och tak.


I en enkel X-krok kan du till exempel hänga ett upp till kilo tungt föremål. Laga en trasig gipsskiva och gipsvägg.

Läs mer: knep alla händiga bör känna till. För att välja rätt plugg ska du också veta vilket material väggen består av. Plugg behöver du när du ska fästa något med skruv eller spik i t. För lätta montage i gips -, spån- och träfiberskivor.


Mitt garagetak är tydligen cellplast bakom gipset. Funkade inte med Jula no- name- plugg eller Fischer SX. Per-Henrik Lundblom visar hur man borrar hål och väljer plugg för två.

Den kan fylla ut håligheter och funkar till både skivmaterial som gips. GKM är avsedd för montage i gips och fungerar oavsett antal lager fischer gipsmetallplugg. Denna plugg passar för uppsättning av de flesta föremål i hemmet.


VIDEO: Det är inte lätt att fästa en vanlig skruv i en gipsvägg. Från det stora urvalet med byggmaterial till rätt plugg. Byggmaterial kan vara poröst, mycket hårt, mycket mjukt, helt nytt eller redan vara sprött. Per Henrik Lundblom visar hur olika typer av plugg fungerar i gipsvägg respektive vägg av betonghålsten.


Köp【 Plugg och expander】hos Byggmax Här ᐈ Visar av produkter från 99. Vi har till exempel plastplugg som passar för infästning i betong, tegel och lättbetong. Om du behöver fästa något riktigt tungt på en gipsvägg rekommenderar vi . Gipsexpander används då du vill hänga tyngre saker på din gipsvägg än vad vanlig. DU KAN TRENGE EN PLUGG : For ordentlig feste kan det være nødvendig med en plugg i tillegg til skruen. Men velg riktig plugg til din type . Vilken typ av plugg ska man använda för att hyllan ska palla så mycket.


Till stor del beror det på att gips är lättarbetat och lätt överser med små skavanker.

Utan en plugg eller gipsexpander kommer det inte att hålla. Fästet jag har köpt ligger nere till höger om tvn, och är detta. Här hittar du pålitliga plugg som kan användas till en mängd byggprojekt. I vårt stora sortiment hittar du bland annat gipsankare, lättbetongplugg och . MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo.


Använd dessa plugg när du ska fästa i tegel, sten, betong, murverk m m. Köp plugg och expander hos Swedol - Hög kvalitet till proffs och nöjda kunder med. Ska den in i trä behövs en viss typ, och ska den in i gips en helt annan typ. Riktig plugg til ditt festebehov finner du hos ByggmaxFå godt feste i alle typer materialer. Med rätt plugg och skruv går det i princip lika bra att fästa i porösa material som.


Stella plugg 10×5 till lager gips. Monterar tunga föremål på gips -, spån-, masonit-, fanér- och andra plattor med bakomliggande hålrum. Sitter kvar utan skruv, till och med i tak. Väggens underlag avgör hur du ska gå till väga för att skapa en säker och hållbar.


Olika plugg används för infästning i olika material. Används vid infästning i gipsskivor och är avsedd för montage i gips. Låter väggen däremot ihåligt är det en gipsvägg eller spånskiva. Till 8:ans plugg kan man använda 5-mm skruv.


En enkel tumregel är att varje skruv som. När skruvarna och pluggarna är slut kan lådan användas till. Sortimentssats med skruvar och väggplugg för användning i väggar av trä, gips , cement och . En spesiell tang sørger for at den utvides helt. I en gipsvegg med to lag gips , garanteres det at én enkelt plugg kan bære opp til kilo.


Trekk til skruen slik at pluggen ekspanderer og tetter på baksiden. T- plugg Til direktefeste av gjenstander i ett lag gipsplater Bæreevne: kg (tverrkraft) 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg