måndag 21 november 2016

Golvlist med plats fr kabel

Golvsockel som döljer och skyddar alla typer av elsladdar och kablar genom en kanal inuti listen. Försedd med ett montageclips som ger dig osynlig fastsättning. Därför får du dörrfoder och golvlister i samma ytmaterial och nyans som dörren och karmen när du väljer Swedoor.


Kabellist golvlist är lika enkel att . Vi erbjuder foder och golvlister i en enkel, . Vi lägger in ekparkett och sambon vill ha golvlist i ek. Men jag skulle vilja ha plats för framtida kablar bakom listen. På BAUHAUS har vi sockellister i flera olika längder, bredder och utföranden, allt för att socklarna ska passa dina krav.


Kanallisten trollar bort dina lösa kablar. Det finns ett enkelt sätt att trolla bort dem. Nu läggs sladden på plats och tack vare att smyglisten är trekantig ligger sladden på plats av sig själv.


Kom ihåg att det bara är ledningar som . En snygg och fräsch golvlist eller golvsockel ramar in ditt golv. Normalt sett fäster du golvsockel och kvartsstav med dyckert. Välj mellan en bred golvlist eller en mindre variant, allt beror på vilket intryck du vill ha i ditt hem.


Ett nytt golv kan du lägga in på en dag. Golvlisterna är även bra att gömma kablar bakom, vilket gör att . Men lustigt nog kan det ta år innan man får golvlisterna på plats. Det är inte ovanligt att en som renoverar säger ”vi är . Listerna är av plats , men finns i lite olika profiler och färger, jag har någon träimitation . Exklusiv golvlist i aluminium med kanalsystem för kabeldragning. Tanken med den är att man ska kunna lägga den tvärs över ett rum och föra kablar.


Om det finns sådana vad kostar de, är de. Används för att hålla kablar på plats i kanalerna under och efter installation då locket ej är på. Ett stor problem som man enkelt löser med en smart och smidig golvlist. Eftersom jag då trolidgtis kan dölja alla jävla kablar på något sätt.


Kan du bända ut listen lite kan du försöka förstöra den på plats med såg . Golvkanal i gummi för tillfälliga installationer. Tyngd och friktion gör att den ligger kvar där du lagt den. Profilen kan man använda istället för en klassisk golvlist eller t. Här rymms kablar med eller utan Led. Ny ljusomkopplare monteras, kabel dras.


När golvlisterna är på plats , kan elkablarna spikas fas där dom ska vara. Finns det verkligen ingen plats att gömma dem? Systemet ger ett snyggt och proffsigt intryck, som dekorativt smälter ihop med golvlister , dörrkarmar och tak.


Estetisk lösning som enkelt döljer alla sladdar och kablar. Shoppa GOLVLIST GUMMI 150XMGRÅ 3M till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Plats för el och datakabel i separata fack.


Handla GOLVLIST GUMMI 95XGRÅ till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Men inte bara det, de döljer också kablar , hål och andra osköna inslag samt släpper in ljus i hela huset tack vare unika lösningar för direkt och indirekt belysning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg