onsdag 15 mars 2017

Adapter skruvdragare till isborr

För skruvdragare med både en- och tvåhandsfattning med anslutning mm. Passar Fibe Iceman, Mora ice, Lazer, Vista, Viking mfl. Isborrar och tillbehör hittar du på Orsa fiskecenter. Adapter skruvdragare Mora Nova med skiva.


Vi hjälper dig att hitta rätt skruvdragare isborr Fiske och göra ett billigt.

En supersmart adapter så du kan använda din skruvdragare till din isborr ! Båda adaptrarna har mycket hög kvalitet och axeln är utarbetad från ett och samma . P-O Johannesson testar en adapter mellan isborr och skruvdragare. AEG skruvdragare med Nova 130mm underdel och adapter. Mora isborr är europas mest sålda isborr och håller mycket hög kvalite. Smart lösning om du vill slipa borra för hand.


Under denna katergori hittar du reservskär och andra tillbehör till din isborr.

DeWalt Kolborstfri 18V XR skruvdragare DCD9NT-XJ. Handla isborr till bästa pris på Dogger. Stadig modell som innehåller allt du behöver inkluderat fryssäker plastskiva som hindrar borret från. Har ett par adaptrar för att använda skruvdragare till isborr , passar dom flesta modellerna av isborrar , fungerar väldigt smidigt att borra hål med . DEWALT SKRUVDRAGARE MED 200MM BORR. Du fäster enkelt din skruvdragare och får då en . Passar de flesta isborrsspiraler t ex Mora Lazer, Mora Easy.


Heinola Original Isborr med inbyggd adapter för skruvdragare 155mm för 9finns i . Hos XXL hittar du ett stort sortiment av isborrar för fiske till låga priser. Inget mer svettande med en manuell isborr ! Med den lilla adaptern från Mora of Sweden, kan du borra med hjälp av en skruvdragare. Förlängare isborrskär och andra tillbehör till isborrar. Fibe Borradapter med skiva för skruvdragare 18mm. Royal Viking isborr finns i fyra olika dimensioner från 110mm till 200mm.


Det går ju inte säga annat än att isborren Mora Nova har slagit igenom med dunder och brak i pimpelsverige.

Välj mellan ett eller två batterier och fyra olika isborrar. Combokit med en kraftfull borrmaskin DDF481RTJ samt Isborr “Makita. Den har en avancerad och förstärkt adapter för användning av borrskruvdragare. Klassisk isborr av stål med utbytbara skärblad och justerbar längd. Levereras med plastskydd för skärbladen, . Med den här enkelt monterade adaptern kan du använda din isborr med en batteriborrmaskin.


Med denna Mora adapter kan du förvandla din vanliga Mora borr till en motordriven borr med hjälp utav din skruvdragare ! Använd en sladdlös borrmaskin med . Mora Ice Easy underdel med adapter för skruvdragare. ADAPTER SKRUVDRAGARE ISBORR 22mm, Passar Nova Iceman, Mora ice,. Skaffa en adapter och använd din gamla borr , det gjorde jag. Det viktiga är att adaptern har ett handtag som inte följer med när borren snurrar . Vi har skruvdragare , spiraler, adaptrar med mera i lager under säsong . Med vår adaper fäster du enkelt ihop din isborr med en skruvdragare. Vår produkt skiljer sig från liknande på marknaden . Du visar nu vårt produktutbud för isborr skruvdragare.


Ett tips om det är orelevant eller listar väldigt många produkter är att använda produktfiltret ovan. Dessutom bjuder vi på deras USB laddare för laddning av . Paketen innehåller isborr , adapter skruvdragare , DCD9samt två AH batteri , laddare och väska. Förmodligen Sveriges billigaste isborr för all typ av isfiske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg