måndag 27 mars 2017

Expanderbult montering

En bult för stabila infästningar i betong. Börja med att borra ett hål i den betong du vill fästa expanderbulten i. Jag ska fästa en stålbalk i betongplattan och tänkte använda expanderskruvar, så jag köpte Biltemas 10x120mm i varmförzinkad utförande. Misslyckad montering på poröst gips. Montering : Borra ett hål enligt anvisningen på förpackningen.


Montera fästdetaljen med skruv enligt samma anvisning.

Expanderbult för montering av detaljer i betong, tegel och sten. Om väggen faller sönder när du borrar så är inte expanderbult det du ska använda då. For mer informasjon om produktet og.


Avsedd för montering av detaljer i betong, tegel och natursten. Förborrning och manuell åtdragning. För förborrning och manuell åtdragning.


Består av gängad skruv med mutter samt . Montagedjupsanvisning på expandern ger en exakt installation.

För montering av tyngre föremål i betong. Bulten gör det skonsammare mot betonggolvet vid påkörning. Monteras tillsammans med antingen stosfot eller . Rostfri APinnexpander med option för bredare användeingsområden. Använd en montagetång för snabbare och säkrare montering. Vid montage av tyngre detaljer i betong eller natursten används en expanderbult.


Till montering av detaljer i våtrum. Belastning: kg (dragkraft) kg (skjuvkraft) Borra hål i gipsväggen 1. Resning av regelvägg i lösvirke liknar montering av bärande ytterväggselement med den. I centrum av varje skarvurtag ska en expanderbult skruvas i betongplattan. En expanderbult av stål, fastsatt vid en lång stång av stål, som i änden är gängad och försedd med en . Lämplig för montering i skivmaterial som gipsskivor och fiberskivor. I nedre delen finns en krage som expanderar och.


Fästelement för att förankra ställagen i betonggolv. Vid köp av vårt impregnerade trädäck . Borrning för expanderbult och liknande. Fyra hål Ø mm för till exempel expanderbult M10x90.

Använd expanderbult för tyngre saker och för sånt som ska tåla hög belastning, t ex badkarsgrepp. För övriga föremål, använd plast- eller . Snabb, säker och enkel montering i betong och sten med hög bärförmåga. Larmindikering LED montering på stål eller betongobjekt såsom vapenskåp,.


Verktyg som behövs: Borrhammare eller liknande verktyg. Betongborr mm alt mm vid montering med expanderbult. Vi rekommenderar expanderbult M8xalt. M8xför betong och golv samt fransk skruv för väggfästen mot trä. Följande verktyg behöver du för att montera . Nätmattan monteras med vinkel- eller plattjärn (min bredd mm) som fästs med expanderbult , skjutspik eller liknande med c. Vid montering i betong rekommenderas expanderbult i stål.


Korrekt montering av ställaget är viktig för. I kvällens äntligen hemma gjorde Martin Timell reklam för ett helt onödigt verktyg mollytång för montering av expanderbult i gipsplattor? Observera att all elektrisk montering sker på eget ansvar.


Läs igenom bruksanvisningen noga före montering och användning av. När du monterar ditt pallställage behöver du verktyg,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg