onsdag 17 maj 2017

Fogpistol batteridriven

Smidig batteridriven fogspruta med variabel hastighet. Upp till 2tuber latex per laddning. Backfunktion som underlättar arbetet och ger en jämn och kladdfri . För den som använder fogpistol ofta och kanske dagligen är batteridrift det . Perfekt för rörmokare, takläggare, . Batteridriven fogpistol är lämplig för 300ml patroner.

Produkten på bilden är endast ett exempel. Vi kan inte garantera ett specifikt varumärke. HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner.


Köp Matningspinne för batteridriven fogpistol hos Würth. Inklusive batteri väger den endast kg och röret skiftas med ett enkelt handgrepp. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och.


Extra 1V batteri till Krögers fogspruta B614. Fogspruta Kröger, endast batteri 1V.

För användning av patroner och foliepåsar. Högt tryck för effektiv bearbetning av alla material. Steglös inställning av tryckhastigheten för ett exakt arbetsresultat. Komplett med förvaringslåda, falsapplikator. Underbart smidigt och effektivt verktyg för att få jämna fina fogar.


Upptäck Fogpistol B6från Bostik, en batteridriven fogpistol för liters korvar. Sladdlös 18V fogpistol med variabel hastighetskontroll och en . Effektivare arbete med fogpistol , 3ml hållare. Vad ska jag med en elektrisk fogspruta till om den inte kan trycka ut hård.


Köp Fogpistol batteridriven för SEK 700. MILWAUKEE Tappa ett betongblock på laddaren så det har jag ingen tyvärr alltså endast batteri o. Maskinskisser - Sprängskisser på nätet för småmaskinser. Säljer en helt ny fogpistol för 400ml korvar och 310ml patroner. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.


Du köper Dewalt DCE581N Fogpistol utan batteri och laddare - Proffsmagasinet. Köp online Milwaukee CPCG fogpistol med e. Patenterad droppfri mekanism och frisläppsfunktion.

Metabo KPA LTX 6Fogpistol utan batteri och laddare. Fogpistol Makita DCG180Z 18V (Utan batteri och laddare) och andra produkter från Makita hittar du till oslagbart pris hos GardenStore! DeWalt DCE581N Fogpistol 18V (Naken). Injekteringspistol, batteridriven, Batteri 14V, -, -, Visa detaljer. V XR fogpistol 400ml (utan batteri ) . V Fogpistol 300ml (utan batteri ) . Välbalanserad och användarvänlig fogpistol med hög kapacitet och lång driftstid.


PCG 1innehåller även nyheten hastighetskontroll. För tätningsmassa och lim i patroner. Här köper du Dewalt DCE581N Fogpistol utan batteri och laddare till kampanjpriser med snabba leveranser. Autoreversing av påskjutaren (anti-dropp funktion).


Utbytbara patronhållare (säljs separat). Räfflat gummigrepp för bekväm användning. Fem fogmontörer testade elfogsprutorna under sju arbetsdagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg