tisdag 5 september 2017

Lttbetong skruv

Att behöva borra och plugga innan det är dags att skruva, är vanliga arbetsmoment som tar mycket tid. Därför har vi utvecklat lättbetongskruven HL – en . ESSVE lättbetongskruv används vid förankring i porösa material som lättbetong och lättklinker, även kallade Leca, Ytong, . Aug En corrseal lättbetongskruv för såväl utomhus som inomhus. Kan används vid förankring i porösa material som lättbetong och lättklinker, även kallade Leca, Ytong, Siporex, . Essve erbjuder en lång rad produkter för infästning i alla olika material. Lättbetongskruv används vid förankring i porösa material som lättbetong och . För att ditt montage ska bli så stabilt. Aug Betongskkruv för såväl utomhus som inomhus.


Your browser cannot play any of the available. Apr Hej När jag läser om lättbetongskruv ser det ut som om den kan skruvas direkt in i lättbetong för infästning utan plugg? Ingen förborrning eller plugg behövs. Skruvens gänga gör det möjligt att, utan förborrning, skruva direkt i . Sormat lättbetongskruv KBRM är utvecklad speciellt för direkt montage i lättbetong och lättklinkerblock. Funktion: Skruv med speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och lättklinker utan förborrning.


Köp i butik eller beställ online i webshop - Snabb leverans. LÄTTBETONGSKR 0X1E-COAT BRK=50. Speciell grovgänga anpassad för direkt . Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.


NPN Beskrivning, Inte tillgängligt. Funktion: Försänkt skruv med speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och lättklinker utan förborrning. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Används vid förankring i porösa material som lättbetong och lättklinker, även kallade Leca, Ytong, Siporex, Blåbetong m fl. Skruv 8x1mm för lättbetongsmontage med kullrig skalle, (Torx TX 40). För ett säkert och tryggt undertaksmontage.


Passar i kombination med HTK-2G, GOK och CROCO hylsor. Ytbehandlad för utvändigt bruk (C4). Sormats specialinfästning för porösa byggmaterial!


För infästning av hålban plåtvinkel i lättbetong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg