måndag 8 januari 2018

Julkulor med namn

Köp dina personliga julkulor med namn till jul. Namnet på ditt barn, barnbarn eller husdjur. En fin present att ge bort eller behålla. Otroligt vackra julkulor i glas med personligt namn i form av vinyltryck på glaset.


Egen text till julkulaGRATIS FRAKT PÅ DESSA MED KOD: JULKULA skriv in.

Välj mellan storlekar och hela färger! Vill du göra något extra, kan du alltid trycka dina julgranskulor i . Med dessa texter kan du enkelt göra dina julgranskulor lite mer personliga. Unika julgranskulor med ditt eget foto och text på. Dessaanvänder du för att enkelt dekorera en julgranskula för att skapa ett personligt minne.


Här finner du vackra, handgjorda och intressanta produkter! Bland annat fina planscher, väggdekaler i vinyl av god kvalité, handgjorda och genuina smycken,. Någon som vet nån sida där man kan beställa kulor med namn.

This Pin was discovered by Riitta Kuronen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Har du någonsin gjort och dekorerat dina egna julkulor ? Varför inte starta en ny tradition, där du skriver familjens namn på julkulorna ? Att ha familjens namn på varsin julkula har blivit lite som en trend de senaste åren. Och visst är det väl mysigt att alla har varsin alldeles egen julkula a. Varför inte göra granen lite personligare i år med julkulor på barnens eller barnbarnens namn ? Jag har hittat en sida om heter DINBIL och här kan man faktiskt köpa julkulor med namn på! Antingen en vit kula med namnet i färgen blå, . Beställ namn till julkulor redan nu!


Ons dec Namn att klicka personliga Gratis kort i din . Finns svart, vitt, guld och silver. En julgranskulor tals ladugård har . Letar du efter presentreklam med tydligt jultema? Klarglaskula dekorerad med glitter eller pigmentpulver.


Nu kan du profilera dina egna julgranskulor.

Där till God Jul i vitt samt namn eller titel. Banden finns i vinrött, rött, vitt. OBS, endast ett namn på de små) Fint att ge bort i present eller hänga i den egna granen.


Den lilla kulan blir så fin som placeringskula vid. Köp Julkulor - Handmålade - Mixade motiv från Rice för 29. Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop.


Att ens namn är broderat är givetvis ett stort plus, och sätter personlig prägel på julklappen. Julgranskulor finns i diverse olika former och färger. Trycket är som ett klistermärke och fäster på de flesta rena ytor så som plast, julgranskulor , påskägg, porslin, brevlåda osv. Namn , JULGRANSKULOR 8CM VIT 3-PACK.


I år är det sexåringens tur att bli en glänsande julkula. Sex år senare tycker Livia att hennes namn är fint och har ingen avsikt att byta bort det. Det finns olika färger av vinyl och jag också glitter i rosa och silver. Julkulor med namn i vinyl finns att beställa 30kr plus porto.


Vid beställningen skriv vilket namn. Du kan också skriva namn på julkulorna ! Alla våra tillsammans- julgranskulor är nu slut, men om du ändå vill vara med och . I likhet med bruket att överhuvudtaget ha en gran inomhus till jul stammar idén att hänga julgranskulor i den från Tyskland. Hon har gjort en personlig kula med namn på till alla barn, barnbarn och. Jag har spanat in vackra gedigna julgranskulor i skimrande glas, som jag funderar på att måla barnens samtliga förnamn på (en kula per namn ). Din helt personliga julkula som du kan hänga i fönstret, i julgranen eller någon på något annat trevligt ställe.


Julkulan är utskuren i körsbärsträ och graverad med . På vårt säsongstorg har vi nu fått . Skapa en härlig julstämning med dessa julgranskulor i glas. Set med st små julkulor med korthållare! I setet medföljer st små lappar att skriva ner gästernas namn på som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg