måndag 28 mars 2016

Rostfri kastrull 20 liter

Rostfri gryta i restaurangkvalitet. Tillverkad i mm rostfritt stål (436). En stor gryta behöver varje hem när det är dags för skaldjurskok, soppkok, eller syltning och saftning. Detta är en gryta i rostfritt stål med glaslock.


Innerhöjd: 2mm Innerdiameter: 2mm Material: . Diameter: 32cm (för kokplatta ca 30cm) Rymd: 15liter. Att observera när du använder elspis: - Välj en kokplatta med samma storlek som . Skapad för såväl restauranger som för smakfulla och storkokande hem. Chasseur Carronde Gjutjärnsgryta 20cm 3L (Metallknopp).


Insidan har Non-stickbeläggning och utsidan är belagd med svart silikonpolyester. Omelettpanna Toughened Non-Stick, cm. Gryta med lock Argento, L , silver.


Serien av rostfritt stål har glaslock så. DORRE PASTAGRYTA BASIC LITER MED INSATS. Passar även till bazooka screen på insidan. Klassisk kittel med tidlös design och restaurangkvalitet. De är lätta att göra rent samt har lång hållbarhet.


Robusta handtag på alla kärl och lock. Köp klassisk kastrull , pastakastrull och såskastrull till bra priser. Kastrull , rostfri , liter , 14cm diameter.


Beskrivning: - liters rostfri kastrull. Funkar perfekt på gas, induktion, keramisk och gjutjärn. ChefVälkommen till Sveriges största utbud av grytor och kastruller!


En rostfri kastrull i mattpolerat rostfritt stål från tyska . Gense-le gourmet Gjutjärn-trähandtag. Rek ca pris 649:- kastrull ,husgeråkok och stek. Ugnssäker rostfri literskastrull av hög kvalitet.


Stabil mm tjock botten med en aluminiumkärna. Compound materials ideal for cooking. Function and form are perfectly combined with an inner ball blasted steel surface and a satin steel finish.


Scanpans Fusion 5-serie är en vackert designad serie i rostfritt stål som karakteriseras av sin högblanka . I sortimentet finns fler storlekar och varianter. I en till 8- liter rostfri kastrull , kombinera liter av reserverade betor vatten, . Såskastrull, rostfritt, två hällpipar, l , diameter cm. Så är det någon som vill sälja en kastrull på 10- liter som är lämpad för bryggning. Jag har en 30- liters rostfri kastrull om det är intressant. L rostfri med rostfritt lock, tvåtonsdekor, kapslad botten och invändig måttgradering.


Buyer Stekpanna Mineral B Element 20cm. Patina kokkärl i klassisk design för både det stora och det lilla köket. VolyL Mått: Ø 20cm H 15cm, 8mm. Vi på Stena Stål arbetar kontinuerligt med förbättringar inom miljö, kvalitet och säkerhet för att skapa en så hållbar verksamhet som möjligt.


Lokal nyhetssajt med nyheter från Katrineholm, Vingåker, Flen och Sörmland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg