torsdag 17 mars 2016

Vinkelborrmaskin

Den här smidiga vinkelborrmaskinen underlättar borrning vid trånga utrymmen där man inte kommer åt med vanlig . Handtaget är gummibeklätt och ergonomiskt utformat för ett bra och behagligt arbetsgrepp. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Dessa cookies har placerats av Kramp samt av tredje part.


Självfallet är vi måna om din integritet. Vinkelborrmaskin på 18V med kolborstfri motor. Maskinen har LED-belysning för att ge god sikt på . Hyr smidig och lättanvänd borrmaskin för att . Att arbeta i svårtillgängliga områdenMed nyckelfärdig borrchuckAvloppsluften styrs genom handtaget bakåtLuftanslutning (från kompressorn): Invändig gänga . Verktygets höjd vid chucken, mm, Sidohandtag.


En vinklad reversibel maskin för arbeten i begränsade utrymmen. Stabil lagring och kraftfull vinkelväxel. Utrustad med mm Jacobs-snabbchuck i metall. Lämpad för underhålls- och servicearbeten. Med reversibel rotationsriktning, hävarmspådrag och utvändigt varvtalsreglage.


HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Unik ergonomisk design med flera olika . Borrmaskin för maximalt användningsområde. Med kullager och stabil framdel av aluminium gjutgods. Högkvalitativ, välbalansera tystgående DC-specialmotor med lång . Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser.


Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har . TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Perfekt för arbeten på svårtillgängliga . Ger konstant kraft med kapacitet upp till 1mm hål. DeWalts DCD460NT är en extremt kraftfull och batteridriven 54V vinkelborrmaskin som tål de riktigt tuffa jobben galant.


Maskinskisser - Sprängskisser på nätet för småmaskinser. VINKELBORRMASKIN HITACHI DN18DSL VOLT - 5AH. För att borra, slipa, polera på ställen som normalt inte är tillgängliga (till exempel inuti hål).


Köp online Makita vinkelborrmaskin och hålsågs. English term or phrase: Angle drill. För borrning på svåråtkomliga ställen. Den kompakta lösningen för svåråtkomliga ställen.


Avsedd för borrning av hål i alla typer av material. Eftersom maskinen är reversibel kan den användas till gängning eller gängrensning med tappar applicerbar i . För mer information om våra produkter och tjänster kontakta ditt närmaste hyrcenter. Kompakt design för ett bättre grepp.


LED belysning för att ge god sikt på arbetsstycket. Sladdlös vinkelborrmaskin V Li-Ion. Online auctions every day with items from all industries. Tystgående och stark borrmaskin där avloppsluften leds ut genom handtaget. Mångsidig vinkelskruvdragare för trånga utrymmen.


MEDLEMSNYHET - Atlas Copco har nu lanserat en ny spännande version av sin standard- vinkelborrmaskin LBV16.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg