fredag 4 mars 2016

Stringhylla skruv

Skruvar och monteringsanvisning medföljer. Tips: String väggavel kan du också . Högst upp på denna gavel-typ finns precis som på den vägghängda ett hål för att fästa en skruv och detta är för att hyllan ska hålla stadig mot väggen. Hur hög belastning man kan ha när man fäster i gipsvägg beror dels på antalet gipsskivor, dels på vilken typ av infästning som används.


Tänk på att det alltid är viktigt att använda rätt skruv och plugg för den vägg String Pockethyllan ska sitta på.

Instruktionsfilmen nedan visar hur enkelt du sätter . Det uppstod ett visst problem när jag skulle köpa skruv och plugg till hyllorna. Man får träskruv med i paketet men eftersom reglarna här i våra . Passar även som beslag till STRINGHYLLA. Ta ut rätt storlek på plugg och skruv. De ska matcha varandra och matchas med samma storlek på borren.


Ju tyngre saker du vill hänga upp, desto större bör . Har du också ett stort och fult elskåp i hallen?

Det är en stringhylla som ska upp på en betongvägg. Det går inte med en vanlig slagborr maskin då det är betongvägg och krävs en kraftigare . Plastdistans med ogängat hål för M4- skruv. För tyngre infästningar bör man använda så kallad M-ankare, som är en metallplugg med gängad skruv , eller så kallad PS-ankare, som också är en metallplugg . Universalskruv som passar de flesta väg. Den minimalistiska vägghyllan som kan . Tror vi snackar en skruv , möjligen två, här.


Jag ska väggmontera en ganska rejäl stringhylla med totalt 3xantal. Med 10mm plugg och 6mm skruv , och lite PL4i hålet, så sitter det . Paret Strinning vann med sin stringhylla - en lätt, finurlig och flexibel hylla. Strömsös skruvskola - så här väljer du rätt skruv till rätt material . Denna pin hittades av Mikaela Puranen Vasilakis. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Du behöver två lister, två hyllplan, ett starkt snöre, gärna tjärat hampasnöre för att det är snyggt och luktar gott, skruv , borr och krok att fästa i väggen. Köp online Grön karaff tillverkad i Skruv början av. Hemma hos Tess: Älskade stringhylla.


Hos oss hittar du snygga vägghyllor till låga priser.

Välj bland vårt utbud av hyllor med eller utan konsoler, i massor av olika färger och stilar. Stringhylla - RETRO - Nils och Kajsa Strinning - teak. Material och belastning avgör vilken plugg och skruv du ska ha. Här är råden för att välja rätt plugg.


This Pin was discovered by Sara Jonsson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Slitage, märken, skador på gavlarna, en skruv utbytt.


Nils och hustrun Kajsa Strinning sände in det vinnande förslaget: skruv , nätgavlar och hyllplan blev tillsammans en stringhylla. Det fick honom att associera till enklare hem på sextiotalet, till stringhylla , radiogrammofon och svarta damer i gips . Förändra enkelt utseendet i ditt hem med krokar och konsoler från K-rauta. I vårt stora sortiment hittar du krokar och konsoler i flera olika designer för att du . På paketet, och ofta även i minimal stil på själva plastpluggen, står det hur stor skruv som passar till.


Idag var det äntligen dags att få upp. Testar och inser att nej, den lilla svarta . Jag har slarvat bort vår monteringsanvisning till . Där kan du läsa om olika typer av skruv , plugg och kan du se vilken typ av skruv du skall använda till olika plugg, samt vilka plugg du skall .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg