måndag 10 oktober 2016

Expanderbult betong

Avsedd för montering av detaljer i betong , tegel och natursten. Förborrning och manuell åtdragning. En bult för stabila infästningar i betong. Börja med att borra ett hål i den betong du vill fästa expanderbulten i. Används för att fästa stålreglar och skenor i betong.


Expanderbult för genomsticksmontage.

Expansionsankare i kolstål och rostfritt stål, godkända för applikationer i sprucken och osprucken betong och seismiska system – inklusive säkerhetsankare och . Vid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning (ankarmassa). Lättare infästningar kan göras med . Då är det nog inte betong , utan siporex eller liknande. Fästa skåp i hårdbetong med expanderbult alt fransk skruv.


Kraftexpander för infästning i betong. Feb Tyresö var en aktiv medlem tills förra veckan då han bannades från forumet av moderatorerna. Han kunde allt om betong och gjutning och . Oct utan att totalt förstöra betongväggen ?

Bulten (bultarna!!) ser ut som i länken. En betongexpander för genomsticksmontage. När muttern spänns dras konan upp i clipset och expanderar mot . Elförzinkad expander med mm nyttolängd för betong och natursten.


Passar bra för montage av ledstänger, konsoler, . Jag borrade med mm betong borr och så långt gick allt bra men sen. Monteras tillsammans med antingen stosfot eller . För montering av tyngre föremål i betong. Jan Något som man måste tänka på är hur stor inverkan en sprucken betong har och i princip kan man reducera bärförmågan med hälften.


Insticksexpander i stål Storlek: M6-M20. Kan användas till stosfot och gavelskydd. En skruv till för utomhusbruk i massiva stenmaterial som t. Apr FBN betongexpander betong och natursten. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


Lätt att slå i och höga utdragsvärde Fischer FBN betongexpander passar bra i betong och för . Jun Det finns en mängd olika sätt att göra infärgningar i betong (slagankare, expanderbult , ingutningshylsa, betongskruv, mm). Titta på produkter från Schneider Electric - Sweden i Skruv, expanderbult. Här får du tips, beskrivning och instruktioner med förklarande fotografier när du ska borra i betong , betongväggar och golv. Aug Det finns betong bult som skruvar rakt ned i betongen antingen eller mm hål, mm bulten håller för ton innan den går av vid bultskallen, .

Vid montage av tyngre detaljer i betong eller natursten används en expanderbult. Den expanderar när muttern dras åt vilket skapar ett mycket hållfast montage. Sortera påArtikelkodBenämningPris inkl. Här skall vi koncentrera oss på infästningar i betong. Betong platsgjuts på byggplatsen eller köps i färdiga block.


EXPANDERBULT BETONG MFZB 10X125MM MAX45MM 25ST. Golden Anchor kan med fördel användas i applikationer där det ställs höga lastkrav på . I nedre delen finns en krage som expanderar och. Betongexpander används för infästning i betong och sten av exempelvis skenor, balkar, konsoler och fundament. Levereras med förmonterad mutter och bricka, . Kan man ta reda på vilken sorts betong det är på ett lätt sätt?


Godkänd för option användning i icke sprucken betong. PP- plugg är avsedd för infästning i betong , tegel och lättbetong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg