tisdag 25 oktober 2016

Vit presenning b

Används för att täcka och skydda mot väder och vind vid korttidsförvaring. B -vitaminen helpen energie vrij te maken uit de voeding en helpen bij vermoeidheid. Inga öglor och kanttrådar som kan rivas loss från presenningen.


Super Tarp Premium UV – 1 polyeten. En kvalitetspresenning tillverkad av 1 ny polyeten – utan några tillsatser som . Svetsade kanter med bandförstärkning. Presenning Enfärgad vit presenning med en… Presenning. Självhäftande runda reflex - Ø 60mm - färg: vit - st. Vi har några specialare också, till exempel en smart formad presenning som skyddar motorcykeln eller mopeden när den inte används.


Extra kraftig presenning i PVC, 5gram tillverkad i tre skikt. Här har vi en lättviktspresenning som imponerar. Vi rekommenderar att köpa till gummirep att fästa presenningen i. Kraftig lättviktspresenning som ger bra skydd mot olika väderförhållande. Svetsfållad och utrustad med öljetter i hörnen samt längs . Proflex är en slitstark presenning för täckning av båtar hustak mm.


Polyeten-presenningar 2garm vit. Båtpresenning 9xskräddarsydd grå presenning passar till ca 5x8meter båt. Jag stannar till vid ett enkelt hopsnickrat stånd med blå presenning till tak.


G VIT En mycket motståndskraftig al.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg