tisdag 10 oktober 2017

Gravyrpenna tryckluft

Gravyrpenna från Ampro med hårt stift som klarar hårt stål. Se produkt data för teknisk specifikation. Lättanvända gravyrpennor för märkning av plast, glas, stål, metall, trä, verktyg och smycken.


Frekvensen är – gånger högre än hos andra liknande pennor. Resultatet blir skarpa, jämna och hållbara . En praktisk gravyrpenna med justerbar kraft. För gravering, mejsling, rensning, kallhamring etc.


Pennan är relativt okänslig för föroreningar i tryckluften och kräver därför . Tryckluft gravyrpenna för enkel och smidig gravyr skrivning. Proffsmaskin för många olika arbetsområden. Investera i en kompressor så kan du driva behändiga verktyg såsom färgsprutor, dyckertpistoler och mutterdragare, men . Liten och lätt graverpenna med reglerbar effekt.


Stiftet med hårdmetallspets är lätt att byta. Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan. Special mecano verktyg AB är ett serviceföretag, som bedriver försäljning och service på verktyg ch maskiner inom om. Och eftersom den drivs med tryckluft , är den smalare än en eldriven och därför bekvämare att hålla i. MMutterdragare Rak Modell ( tryckluft ). Reservpräglingsnål för gravyrstift GST 54 Fin. Jag har en gravyrpenna som går via tryckluft , inköpt i USA.


Jag vill alltså ha ett proffsverktyg. Elgravyrpenna för elektrisk gravering. En elektrisk gravyrpenna är perfekt om du inte har tillgång till tryckluft.


Detta är en digital publikation som presenterar LUNA. PRO graveringspenna har justerbar effekt och . Gravyrstift till gravyrpenna Red Rooster. Köper du en gravyrpenna medföljer vanligen instruktioner, . Filter, egulator, Luftsmörjare FILTE µm För tryckluft , max temp. Inga produkter kunde hittas efter dina.


Seven Arbetet med Sevens skrov och köl har fortsatt. Kompressor, tryckluft , service, energibesparing vad är fysiska faktorer. Se till att den tryckluft som levereras till tryckluftsverktyget inte överskrider max tillåtet. Om du är trött på att slösa tid och tappa tålamodet på vanliga verktyg, ska du köpa den sladdlösa skruvdragaren med tillbehör PWR Work !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg